Kde koupit Xbox 360?

21.03.2011 18:49

 

V našem porovnávacím testu jsme porovnali tři, řekl bych, že nejznámější e-shopy v naší zemi. Mezi ně patří www.gameshop.cz, www.xzone.cz, www.alza.cz. Pojďte se podívat, kde koupíte nejlevněji. Ještě nutno podotknout, že chceme koupit novou slim verzi Xboxu 360 s aktuální novinkou Call of Duty: Black Ops.

Xzone:

Tento e-shop se nachází na českém trhu podle mě celkem dlouhou dobu. V e-shopu je nepřeberné množství her a konzolí. Koukli jsme se za kolik koupíme slim verzi Xboxu 360 s aktuální novinkou Call of Duty: Black Ops. Bohužel v našem testu vyšel této e-shop jako nejdražší ze všech. Celková suma činí 7290,-. Ovšem zaujímala nás diskuse, která vám poradí jestli si Xbox koupit nebo ne.

Alza:

Myslím si, že tento e-shop získává své klienty pouze masovou reklamou, kterou vidíte snad všude kam se podíváte. Pokud neznáte tento e-shop, spomeňte si na zeleného mimozemšťana z TV reklam. E-shop vás potěší svou přehledností, ale nejlevněji v něm nekoupíte. Slim verze Xboxu 360 s CoD: Black Ops stojí 7199,-.

Gameshop:

V tomto e-shopu nakoupíte nejlevněji, protože cena je 7081,-. Pozor ke konzoli dostanete navíc dárek od této firmy v hodnotě 200,-. Tento e-shop je námi prověřený. Vše dostanete rychle a včas. E-shop vám vřele doporučujeme.

 

Na článek se vstahují auroská práva, bez souhlasu majitele jej nesmíte kopírovat.

Diskusní téma: Kde koupit Xbox 360?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek