League of Legends

13.07.2011 10:58

Nevím jestli tuto hru znáte, já sem ji neznal a vím, že jsem promarníl část svého života tupím hraním 4story a Metinu 2. Tato skvělá online RPG hra vás pohltí, to vám slibuji za naši redakci. Je v ní tolik výbušnosti a zábavy, že si to ani nedokážete představit. Hra vznikla na mód hry do Warcraftu 3. Tento mód se jmenuje Defense of the Ancients. Kdo tento mód hrál pochopí, proč tak nadšeně jásám u své klávesnice. Tento tip hry ja na poli her v celku nový jmenuje se MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Nebojte, vysvětlím vám to co to znamená. Jednoduše řečeno: Představte si např. Metin 2 a jeho všechny RPG prvky, ale už neběháte s panáčkem pomocí šipek nýbrž hrajete strategickou hru. Doufám, že jste pochopili, těžko se to vysvětluje musíte to zažít. Hru si můžete stáhnout z našeho webu na konci tohoto textu. Náš instalační soubor a hra je ve francouštině, ale nenechte se odradit, protože jsme pro vás našli web zabívajicí se konkrétně touto hrou. V tomto odkazu https://www.leagueoflegends.cz/informace-o-hre/navod-pro-novacky/ najdete užitečné informace pro začátek hry.

Grafika:

Grafika hry je stejná jako například u herních titulů 4story a Wow. Ve 4story bych řekl, že je naprosto totožná, přece jsou to obě freewarové hry. Mě se grafika líbila ať si každý říká co chce, k této hře se tato pohádková grafika prostě hodí. V celé hře jsem nenašel žádnou grafickou chybu, ale nějaké postavy jsou až moc divné, divné možná na první pohled, ale když se do hry zažere, tak vám to již nepřijde. Možná mohli vyvojáři vytvořit více druhů vašich spolubojovníku, protože tří  je dost málo (spolubojovníky, nejsou myšleni hrdinové).  

Možnosti:

Možností a funkcí v této free hře máte nespočet. V item-shopech najdete mnoho předmětu, kterými se můžete během hry můžete vylepšovat. Ve hře se hraje na levly, to je podle mě velmi příhodně, protože si mohou hráči uvědomit jestli bojují se zkušenými bojovníky nebo ne. Kouzel je ve hře také mnoho, ale pozor záleží na tom jakou máte postavu, protože každá postava má své charakteristické rysy. Ve hře si můžete také koupit předměty za opravdové peníze, to se mě moc nelíbí, ale vývojáři přece musí něco vydělávat.

Gameplay záběry: www.youtube.com/watch?v=WsUAm01UmOI&feature=related

Download: www.porse.cz/League_of_Legends/download.html

 

 

Na článek se vstahují auroská práva, bez souhlasu majitele jej nesmíte kopírovat.

Anketa

Líbila se vám recenze?

Ano (21)
58%

Chce to ještě zlepšit! (8)
22%

Ne (7)
19%

Celkový počet hlasů: 36

Diskusní téma: League of Legends

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek